Partizanovac doneo Voši pobedu, Novosađani naoštreni čekaju Zvezdu!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Mar.2017, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovac doneo Voši pobedu, Novosađani naoštreni čekaju Zvezdu!

Fudbaleri Vojvodine savladali su Borac u Čačku 1:0 (1:0) u prvoj utakmici 24. kola Superlige Srbije.

Jedini gol postigao je bivši igrač Partizana Filip Malbašić u 25. minutu, pošto je natrčao na loptu nakon gužve u šesnaestercu.



Novosađani su treći na tabeli sa 54 boda, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Čačani na 14. poziciji sa 18 bodova. Vojvodina će u sredu dočekati Crvenu zvezdu u derbiju kola, a crveno-beli u subotu od 18 časova igraju sa Partizanom.

Inače, Voša je zabeležila četvrtu uzastopnu pobedu, ima 54 bodova, koliko i Partizan. Zvezda je prva sa 60.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ivanović: "Znači nam što smo pred derbi sa Zvezdom odigrali na rezultat"

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2017

Trener Vojvodine Dragan Ivanović rekao je da je zadovoljan što su njegovi fudbaleri danas igrali na rezultat i pobedili Borac u Čačku u 24. kolu Super lige...Vojvodina je večeras pobedila Borac 1:0 u prvoj utakmici 24. kola Superlige, a strelac odlučujućeg pogotka za Novosađane bio je Filip Malbašić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.