Partizanov peh za finale kupa: Miletić propušta borbu za trofej

Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2017, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov peh za finale kupa: Miletić propušta borbu za trofej

Na levom boku odbrane crno-belih naći će se Mohamed el Monir

Partizanova odbrana će u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde biti slabija za standardnog levog beka Nemanju Miletića, koji je protiv Vojvodine u polufinalu zaradio drugi žuti karton u takmičenju, a samim tim i suspenziju za večiti derbi.

Njega će u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za trofej zameniti Libijac Mohamed el Monir, koji je ovog proleća samo tri puta nosio dres crno-belih.

Miletić je ove sezone bio izuzetno važan šraf u igri crno-belih, odigrao je sva tri ovosezonska derbija, ali će ovoga puta propustiti okršaj sa crveno-belima. Bek Parnog valjka je prvi žuti karton dobio protiv Napretka i to u finišu utakmice prve runde kupa protiv Napretka.

Finale nacionalnog kupa zakazano je za 27. maj.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Jovićeva ispovest: Imao sam bolove i kada hodam, posle Budućnosti sam jedva ustao iz kreveta

Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2017

Reprezentativni plejmejker otkriva kroz šta je sve prolazio u najtežim trenucima u ovoj sezoni..Košarkaši Crvene zvezde u najvažnijim bitkama ove sezone nisu mogli da računaju na Stefana Jovića. Reprezentativni plejmejker je zbog hronične povrede leđa propustio finiš ligaškog dela Evrolige,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.