Partizan slavio u Jagodini, a Smederevo protiv OFK Beograda Jagodini

Izvor: Politika, 30.Apr.2011, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan slavio u Jagodini, a Smederevo protiv OFK Beograda Jagodini

Fudbaleri Partizana pobedili su kao gosti ekipu Jagodine sa 2:0, dok je Smederevo na svom terenu bilo bolje od OFK Beograda u prvim mečevima 25. kola prvenstva Srbije.

Golove za Partizan postigli su Mladen Krstajić u 8. i Prins Tejgo u 73. minutu, dok je strelac za Smederevo bio Slaviša Stojanović u 52. minutu.

Partizan je ovom pobedom "pobegao" drugoplasiranoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Crvenoj zvezdi na šest bodova razlike, pet kola pre kraja Super lige.

Crno-beli su rano stigli do prednosti, nakon kornera koji je izveo Stefan Babović i preciznog udarca glavom kapitena Krstajić.

Posle vodećeg gola Partizan je imao nekoliko prilika da duplira prednost, ali su se obrukali Tejgo i Zvonimir Vukić.

Iz peterca protivničkog kaznenog prostora njih dvojica šutirali su preko ili pored gola.

Domaći tim najbolju šansu za izjednačenje, pri vođstvu Partizana od 1:0, imao je u 48. minutu, kada je Bojan Beljić šutem sa 17 metara pogodio prečku.

Prethodno je u 34. minutu Milan Bojović pokušao udarcem glavom, ali je odlično intervenisao golman gostiju Vladimir Stojković, dok je u poslednjem minutu prvog poluvremena Srđan Novković šutirao pored gola posle dobre asistencije Perice Ognjenovića.

U 58. minutu Prins Tejgo je savladao golmana Jagodine Marka Šimića, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajd pozicije.

Reprezentativac Gane došao je do lopte posle šuta Stefana Babovića i odbrane Šimića, međutim, bio je u nedozvoljenoj poziciji.

Napadač Partizana u strelce se upisao u 73. minutu posle asistencije Babovića, koji je sa ivice šesnaesterca poslao loptu u prostor za Tejga. On je šutirao pored istrčalog golmana Šimića.

Ekipa Smedereva se pobedom protiv OFK Beograda popela na šesto mesto na tabeli, dok su "romantičari" sada sedmi.

Beta

objavljeno: 30.04.2011.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.