Izvor: Piplmetar.rs, 15.Nov.2023, 01:30

Partija karijere Stefana Lazarevića!

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević odigrao je, ofanzivno, najbolju evroligašku partiju u karijeri.
Momak sa brojem dva na leđima najpoznatiji je po onom nevidljivom delu posla. Onom koji ne ulazi u statističke parametre. Važi za čvrstog defanzivca i, uostalom, da li iko misli da bi on bio u timu Crvene zvezde sve ovo vreme da ne poseduje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << košarkaške kvalitete koje treneri cene?
Baš ga se dotakao i Dimitris Itudis koji je na pitanje novinara da li ga je iznenadio Stefan Lazarević svojom partijom odgovorio negativno.
„Nije me iznenadio. Lazarević je igrao izvanrednu odbranu na Skotiju. To za mene nije bilo iznenađenje“, bile su Itudisove reči.
Povučen energijom ekipe i atmosferom sa tribina, Stefan Lazarević je osim odlične defanzivne role imao svoju najbolju evorligašku partiju u karijeri postigavši 11 poena. Dosadašnji rekord bio mu je protiv Virtusa iz prethodne sezone kada je ubacio devet.
Dakle, po prvi put je bio dvocifren u utakmicama elitnog takmičenja. U dresu Crvene zvezde, imao je samo još četiri utakmice u kojima je bivao dvocifren ako gledamo i AdmiralBet ABA ligu. Prethodno je u dresu FMP u sezoni 20/21

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.