Parker odjavio Olimpiju, Zvezda traži brzog štopera

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2015, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parker odjavio Olimpiju, Zvezda traži brzog štopera

„Džošua ne želi manju platu, ostaće u Zvezdi ako se ne pojavi klub koji bi ga kupio“, otkrio Blažo Raosavljević za Sport

Namera uprave Crvene zvezde je bila jasna. Želeli su da pomognu i sebi i Džošuu  Parkeru i napadača iz Antigve i Barbude pošalju u ljubljansku Olimpiju, a za uzvrat dobiju Crnogorca Marka Vukčevića. Kontakti sa čelnicima slovenačkog kluba su uspostavljeni, ali... >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Napadač koji u Ljutice Bogdana preživljava teške trenutke rekao je da ne želi da se vraća u Sloveniju (prethodno je nosio dres Domžala).

„Igrač ne želi manju platu, ostaće u Zvezdi ako se ne pojavi klub koji bi ga kupio do kraja prelaznog roka. Parker je deo takmičarskog pogona i ima validan ugovor. Novo rukovodstvo Olimpije je postavilo standarde sa poslovnim direktorom Rankom Stojićem i ako se nešto drastično promeni mi smo spremni za pregovore“, poručio je za Sport sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević.

Prvi takmičarski mečevi u novoj sezoni otkrili su brojne pukotine u sistemu Miodraga Božovića. Posebno u odbrani. Crveno-beli lako primaju golove, pa će odgovorni iz Ljutice Bogdana pokušati da angažuju još jednog štopera.

„Jasno je da potencijalno pojačanje mora da ima brzinu i to je dodatni veliki problem u izboru. Videćemo da čitav prose ubrzamo u narednih nekoliko dana“, dodao je Raosavljević.

Odbranu bi trebalo da pohjača i povratak Aleksandra Lukovića. Nekadašnji reprezentativac Srbije putuje u ponedeljak kod doktora Orave na poslednju kontrolu.

„Ako mi doktor Orava bude dao dozvolu strah će nestati. Ne bi bilo dobro da posle silnih odricanja dođe do pogrešnog koraka“, poručio je Luković.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NIŠTA OD ODLASKA: Zvezda ne može da ‘utopi’ Parkera, igrač ne želi manju platu, stiže novi štoper

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2015

Čelnici FK Crvena zvezda, nakon eliminacije od Kairata, želeli su da se reše usluga reprezentativca Antigve i Barbude, Džošue Parkera.. . U tom svetlu uspotavljen je kontakt sa upravom ljubljanske Olimpije kojoj je ponuđena trampa: Džošua Parker za Marka Vukčevića. . Ipak, kako prenosi Sport,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.