Pao dogovor: Kuzmić ide u Real!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao dogovor: Kuzmić ide u Real!

Ostalo da se utanače detalji oko obeštećenja sa Crvenom zvezdom, a navodno bi ono trebalo da iznosi oko 300.000 evra

Inicijalna vest zapalila je zvezdašku javnost, a sada stiže potvrda - Ognjen Kuzmić postaće novi košarkaš madridskog Reala!

Večernje novosti saznaju da je srpski reprezentativac i centar Crvene zvezde uspešno završio pregovore i da će u najskorije vreme postati novi košarkaš Kraljevskog kluba. Ono što sada Kuzmića deli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od potpisa karijere jeste da se Real i Crvena zvezda dogovore oko iznosa obeštećenja, pošto momak iz Doboja ima još dve godine važećeg ugovora. Prema nezvaničnim informacijama, Kuzmić u sadašnjem ugovoru ima određene izlazne klauzule, a šuška se da bi Zvezdi moglo da pripadne oko 300.000 evra.

Podsetimo, Crvenu zvezdu su u prethodnom periodu napustio kapiten Luka Mitrović (Bamberg), Čarls Dženkins (Himki), Marko Simonović (Zenit), Dion Tompson, te Nejt Volters, dok su na pragu odlaska još i Stefan Jović i Marko Gudurić. Takođe, Crvena zvezda je i bez trenera, pošto je Dejanu Radonjiću istekao ugovor.

Ognjen Kuzmić iza sebe ima trenutno najbolju sezonu karijere, u kojoj je izrastao u jednog od glavnih igrača ekipe. Istu je krunisao osvajanjem šampionskih titula u Jadranskoj ligi, srpskom prvenstvu i Kupu Radivoja Koraća, dok je plasman na Fajnal for Evrolige promakao zamalo.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.