Panter: Bio sam u depresiji, a onda se pojavila Crvena zvezda

Izvor: B92, 30.Dec.2023, 16:27

Panter: Bio sam u depresiji, a onda se pojavila Crvena zvezda

Kevin Panter pričao je o svojoj karijeri u podkastu "Rip & Go" i o tome koliko mu je bilo teško na početku karijere u Evropi.

U jednom trenutku dotakao se Bolonje, kako je odigrao sjajnu sezonu i zbog toga dobio poziv Olimpijakosa.

Međutim, Dejvid Blat, koji ga je zvao u Oly, se razboleo i napustio klub, te je ekipu preuzeo zamenik i Pantera stavio na klupu i smanjio mu minutažu.

Uprkos što je igrao malo, Panter nije želeo da napusti Atinu, ali agent >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga je savetovao i rekao da postoji šansa da ne dobije novu ponudu iz Evrolige, ako do kraja sezone bude igrao malo u Olimpijakosu.

Tu je uskočila Crvena zvezda i treneg Dragan Šakota koji ga je trenirao u AEK-u, sa kojim je osvojio FIBA Ligu šampiona.

"Nisam želeo da idem iz Atine, u to vreme sam prolazio kroz dosta toga, čak i depresiju. Ali, to je jedna od najvećih odluka u karijeri, odlazak iz Olimpijakosa u Beograd (Zvezdu). Vratio sam svoju igru, povratio samopouzdanje. Igrao sam 12 utakmica za taj tim i potom je usledio Kovid. Ali, igrao sam sjajno u tih 12 utakmica".

"Agent mi je rekao da zna da ne želim da idem iz Atine, ali da moram. Izgubićeš (deo novca), ali ćeš igrati i brzo ćeš to vratiti. I bio sam 'u redu, štagod'. I, zbog tih 12 utakmica sam dobio ugovor u Milanu. Ne bih prešao u Milano da sam ostao u Olimpijakosu. Odigrao sam dobro 12 utakmica i zato sam dobio ponudu Milana."

Panter je rekao da ga je leta 2020. želeo Fener, kao i Zvezda da mu obnovi ugovor, ali za njega je postojao samo Milano.

"Malo smo pričali sa Fenerbahčeom u Turskoj, pričali smo sa nekoliko evroligaških timova, tim iz Beograda (Zvezda) je želeo da me vrati, ali u principu Milano je bio najozbiljniji i želeo sam tamo da odem", poručio je Kevin Panter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.