Pankov o svom prijatelju Mrdakoviću: Planirao sam ga za svadbu...

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 16:57

Pankov o svom prijatelju Mrdakoviću: "Planirao sam ga za svadbu..."

I njega je baš pogodilo...

Sve nas je pogodilo danas, Miljan Mrdaković je izvršio samoubistvo okončavši sebi život u 39. godini.

Jedan od onih koji su baš pogođeni ovom vešću jeste i Radovan Pankov, fudbaler Crvene zvezde koji mu je bio saigrač u Vojvodini.

"Preseklo me je u stomaku kada sam pročitao, ne mogu da verujem. Baš sam privatno dobar, i ja i supruga sa njim. Upoznali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo kad je on došao u Vojvodinu, pre mog odlaska u inostranstvo. On je došao da završi karijeru, privatno smo se družili, i kasnije je na Kipru kod mene. Sa celom ekipom iz tadašnjeg sastava je ostao u odličnim odnosima. Ko Mrdaka nije znao...", rekao je Radovan Pankov za "Telegraf".

Imao je samo lepe reči o Mrdakoviću...



"Nije niko mogao da kaže nešto loše za njega, bio je uvek nasmejan, velikog srca, nema kome nije pomagao. Ja se sećam da je i šakom i kapom davao, poznato je bilo da su nam kasnile plate, on je privatno iz svog džepa davao i pomagao... Ne znam da li je imao neke privatne probleme, ali nikad nije delovalo da ih je imao. Bio je vedar, nasmejan
", kaže Pankov.

Ono što još više boli jeste da je Raša planirao da se vidi sa Mrdakovićem uskoro kako bi ga zvao na svadbu.

"Baš sam se spremao da ga zovem na svadbu ovih dana, pozivnicu da mu pošaljem, danas-sutra, i nikako... A poslednji put smo se videli u Nišu kad je bio, došao je da vidi malog i seli smo, popili kafu, videli smo se i došao je do mene i žene u stan", rekao je Pankov.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.