Panika u Podgorici: Ne bismo voleli da Zvezda dobije A licencu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika u Podgorici: Ne bismo voleli da Zvezda dobije A licencu

„Nama ne bi odgovaralo da neko od timova iz bivše Jugoslavije dobije A licencu“, poručio predsednik Budućnosti Dragan Bokan.

Vest o tome da bi Crvena zvezda mogla da dobije A licencu za učešće u Evroligi stigla je i do Podgorice. I, razumljivo, nije naišla na pozitivnu reakciju. Čelni čovek Podgoričana Dragan Bokan rekao je da ne bi voleo da neko od timova iz okruženja dobije A licencu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Naravno, ukoliko se to desi Podgoričani ne bi imali benefit u slučaju da sjajan regularan deo sezone krunišu trofejom posle plej-ofa.

„Kao predsednik Budućnosti mogu da kažem da nama ne odgovara da A licencu dobije neko od timova iz bivše Jugoslavije, nego želimo da licencu dobije ABA liga. Tako bismo imali šansu, da ako budemo šampioni regularnog takmičenja, uđemo u Evroligu“, rekao je predsednik Budućnosti Dragan Bokan za Dnevne novine, a prenosi portal Šansasport.

Bokan, koji je i prvi čovek ABA lige, najavio je sednicu Skupštine regionalnog takmičenja naredne sedmice.

„Na Skupštini ćemo da donesemo odluku. Moramo da budemo mudri i pametni i ne smemo da donosimo ishitrene odluke. Ne verujem da će da će Evroliga biti zatvorena, ali ako se to desi, neće imati budućnost i to će biti šansa za FIBA. Niko još ne zna kako se se sve to završiti“, dodao je Bokan.

(Foto MN Press)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.