Pa gde ćeš veću čast, petostruki osvajač Evrope došao po Jovića!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2018, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pa gde ćeš veću čast, petostruki osvajač Evrope došao po Jovića!

Luka Jović je zadivio skaute širom Evrope.

Ajntraht iz Frankfurta će skoro sigurno otkupiti ugovor Luke Jovića koji je i dalje na pozajmici iz Benfike, upravo se oni pitaju jer postoji otkupna klauzula, a kada se to desi, mogla bi da usledi ekspresna prodaja.

Veliki je broj zainteresovanih ekipa za Luku Jovića, srpski golgeter igra sezonu iz snova u Frankfurtu i mogao bi već na leto da promeni sredinu.

Poslednji klub koji se priključio trci za nekadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalera Crvene zvezde jeste Liverpul.

Jirgen Klop razmišlja o "srpskom Falkau", posebno nakon 9 golova i 3 asistencije koliko ima na svom kontu od starta ove sezone. Postiže gol na svakih 65 minuta što je impresivno.

Skauti Liverpula će ga pratiti u narednim mesecima, na Joviću je da ih impresionira.

Ono što nas brine jeste činjenica da Srbi ne uspevaju baš da se nametnu u Liverpulu poslednjih godina, Milan Jovanović, Lazar Marković i Marko Grujić nisu baš impresionirali struku u klubu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.