PUNOM PAROM U NOVU SEZONU: Nema odmora, Zvezda već odradila prvi trening u Sloveniji (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUNOM PAROM U NOVU SEZONU: Nema odmora, Zvezda već odradila prvi trening u Sloveniji (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su danas u Terme Čatež, svoju redovnu bazu za letnje pripreme.

Posle puta iz Beograda, usledio je kratki odmor i ručak, a već za 19 časova bio je zakazan i prvi trening na terenu u Brežicama. Po veoma prijatnom vremenu za rad, trener Božović je imao na raspolaganju svih 27 igrača.
Kao i u Beogradu, trening je počeo laganim rastrčavanjima, a zatim je usledila i poznata >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igra “u krugu”. Nakon toga su podeljeni markeri, fudbaleri raspoređeni u tri ekipe i zaigralo se na dva gola. Interesantno je da su jednu grupu činili većinom prošlosezonski prvotimci dok su u druge dve bili uglavnom mlađi igrači.
Prvi trening posmatrao je i navijač Crvene zvezde, poznati novinar i vojni analitičar, Miroslav Lazanski. Fudbaleri će sutra imati slobodno prepodne, s obzirom da ih u 18 časova očekuje prva pripremna utakmica u Krškom protiv Slovenj Gradeca.
Uskoro bi pripremama trebalo da se priključi još jedno pojačanje i to čim potpiše ugovor, a sa njim zajedno u Sloveniju stiže i napadač koji je već bio prežaljen.
The post PUNOM PAROM U NOVU SEZONU: Nema odmora, Zvezda već odradila prvi trening u Sloveniji (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda stigla u Sloveniju, u sredu prva kontrolna utakmica

Izvor: RTS, 16.Jun.2015

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Terme Čatež, svoju redovnu bazu za letnje pripreme. U slovenačkoj banji odrađen je i prvi trening, a u sredu će crveno-beli odigrati i prvi kontrolni meč. . .Posle puta iz Beograda,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.