PRVENAC ŽIVKOVIĆA PROBIO BEDEM INĐIJE: Zvezda PROŠLA u osminu finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2021, 13:58

PRVENAC ŽIVKOVIĆA PROBIO BEDEM INĐIJE: Zvezda PROŠLA u osminu finala

Minimalac.

FK Crvena zvezda savladala je Inđiju 0:1 i plasirala se u osminu finala Kupa Srbije

Veoma burno je počela utakmica u Inđiji. U prvom minutu sjajnu šansu je imao Riznić, ali mu je lopta pobegla u odsudnom momentu. Već u trećem minutu sledeća prilika ispred gola Popovića. Đokić je šutirao, a stativa je bila saveznik Zvezde. Posle samo dva minuta gosti su dobili penal. Katai je prišao lopti, ali je njegov udarac odbranio Vukašinović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Inđija je nastavila sa ofanzivnom igrom, a najbolju šansu je imao Kukolj, ali je Popović odlično reagovao. U 24. minutu su Zvezda je došla do prednosti. Posle nabačene lopte u peterac, skočio je Pankov i glavom asistirao Živkoviću, koji je na isti način matirao Vukašinovića. Ovo je prvi gol Rišarija u crveno-belom dresu.

U nastavku prvog poluvremena Zvezda je apsolutno preuzela inicijativu, a najbolju priliku za dupliranje prednosti je imao ponovo Živković. Centrirao je Katai, a bivši napadač Ajaksa pokušao glavom da pogodi. Međutim, zamalo je bio neprecizan. Tokom prvog dela igre dva puta je prekidana utakmica zbog skandiranja navijača Crvene zvezde protiv Nenada Bjekovića, za koga se u toku dana pojavila informacija da će biti novi predsednik FSS, više otome pročitajte OVDE.

Kup Srbije 1/16 finala

Inđija – Crvena zvezda 0:1

Strelac: Živković u 24. minutu

Stadion: Tojo Tajrs Arena

Glavni sudija: Marko Ivković

Pomoćnici: Marko Đuričić, Milan Pašajlić

FK Inđija: Vukašinović, Ignjatović, N. Đurić, Đokić, Nedeljković, Riznić, Plavšić, Vukajlović, Kukolj, Jovanović, Žakula.

FK Crvena zvezda: Popović, Gobeljić, Pankov, Dragović(od 56. Degenek), Rodić (Od 73. Gajić), Krstičić, Petrović, Živković (od 64. Srnić), Ivanić, Katai (od 64. Ben), Pavkov (od 73. Vukanović)

U drugom poluvremenu nije viđeno mnogo uzbuđenja. Gosti su kontrolisali igru, a Inđija je pokušavala udarcima iz daljine, koje je golman Popovića lako zaustavljao.

Najizgledniju situaciju pred golom domaćih je imao Katai na početku poluvremena, ali je njegov udarac otišao malo preko gola.

Čitav tok meča mogli ste pratiti uživo na SrbijaDanas.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.