PRVENAC Tomane pogodio za slatke muke Milojevića (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVENAC Tomane pogodio za slatke muke Milojevića (VIDEO)

Ko će da predvodi napad Crvene zvezde u Bernu protiv Jang Bojsa? Ričmond Boaći je neubedljiv, Milan Pavkov je povređen, a nameće se Portugalac Tomane.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Zvezde u Bernu protiv Jang Bojsa je 4.45. Utakmica se igra u sredu od 21 čas.
On je postigao prvenac u dresu crveno-belih na meču u Subotici. Njegovim golom u 84. minutu srpski šampion je slavio protiv Spartaka i ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sa stopostotnim učinkom u Superligi Srbije.
Odlično je centrirao Milan Gajić, a pojačanje Zvezde iz Tondele je glavom odlično reagovalo i postiglo gol za pobedu gostiju od 3:2 u Subotici. Tomane je bio asisitent kod drugog gola Zvezde, kada je precizan bio Veljko Simić.
Pogodak i asistencija, odličan učinak. On je debitovao u dresu crveno-belih prošle nedelje u meču sa Mladošću iz Lučana na Marakani. Tomane nije igrao dosad u Evropi, u kvalifikacijama za Ligu šampiona, zbog povrede, ali je licenciran za mečeve sa švajcarskim Jang Bojsom u plej-ofu za Ligu šampiona.
Portugalac bi mogao da bude džoker u Bernu…
84′ ГОЛ, ГОЛ, ГОЛ, ГОООООЛ! Томане је стрелац након центаршута Гајића 3:2 🔴⚪️🇷🇸#SPACZV pic.twitter.com/cc6jzPs9D5
— RSB ⭐️⭐️⭐️ (@RSBForum) August 17, 2019
NOVI EVROGOL Vulić se sa stilom kandidovao za mesto startera protiv Jang Bojsa (VIDEO)



The post PRVENAC Tomane pogodio za slatke muke Milojevića (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.