Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA SKICA NOVE ZVEZDE: Otkriveno koliki budžet Grof ima na raspolaganju – koga će uspeti da dovede!?

Fudbalski klub Crvena zvezda danas je i zvanično imenovala Miodraga Grofa Božovića za novog trenera, a prema poslednjim informacijama poznato je i koliki novac će imati za letnju pijacu. 

Kako prenose Novosti, novi trener Crvene zvezde Miodrag Božović imaće na raspolaganju budžet od miliona evra za pojačanja.
U javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se već danima spekuliše o pojedinim imenima, a tu su pre svih – bivši reprezentativci Srbije Nikola Žigić, Miloš Krasić i Miloš Ninković, potom Rade Krunić (Borac Čačak), Matos (Novi Pazar), Mirko Ivanić (Vojvodina), Milan Rodić (Zenit), Srđan Plavšić (Spartak), igrači ljubljanske Olimpije Marko Vukčević i Andraž Šporar kao i tandem OFK Beograda Milan Gajić i Nemanja Antonov.
- Dogovorili smo se oko svega, pričali smo o pojačanjima, ali neću da otkrivam imena i nekome da pravim reklamu. Svi igrači kreću od nule – poručio je Božović po dolasku na stadion ”Rajko Mitić”.
Kao i svakog leta, interesantan će biti spisak odlazećih igrača, pošto su tu golman Rajković, Darko Lazović, Lazić, Parker… 
Koga biste Vi želeli da vidite naredne sezone u timu Miodraga Božovića?
 
 
The post PRVA SKICA NOVE ZVEZDE: Otkriveno koliki budžet Grof ima na raspolaganju – koga će uspeti da dovede!? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je ''Grofu'' dosta milion? (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2015

Posle današnje definitivne potvrde da je Miodrag ''Grof'' Božović novi trener Crvene zvezde, pojavile su se i spekulacije oko visine budžeta za pojačanja tokom letnjeg prelaznog roka...Kako smo ranije objavili, Miodrag Božović je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor na godinu dana, uz opciju produžetka...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.