PRVA LIGA SRBIJE Vranjanci iskoristili “nulu” u derbiju, Zemun hrli prema dnu

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA LIGA SRBIJE Vranjanci iskoristili “nulu” u derbiju, Zemun hrli prema dnu

Velika su očekivanja bila od derbija 14. kola Prve lige Srbije. U nedelju su se u Gornjem Milanovcu sastala vodeća dva tima, Metalac i Grafičar, ali su na kraju odigrali “mršavih” 0:0.
Kvota u MaxBetu na trijumf Smedereva protiv Kabela je 2.40.
Tim remijem je Metalac sačuvao bod više u odnosu na Grafičar, s tim što filijala Crvene zvezde ima meč manje.
Činjenicu da nije bilo pobednika u Gornjem Milanovcu je iskoristio Dinamo iz >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Vranja, koji je pred svojim navijačima savladao Radnički iz Pirota sa 2:1 (1:1) i tako se izjednačio na drugom mestu sa Grafičarom.
Vranjanci su poveli u 13. minutu golom Enesa Dolovaca, ali je već četiri minuta kasnije izjednačio Strahinja Petrović. Sa tim rezultatom se otišlo u drugo poluvreme, a trijumf domaćem timu doneo je Nikola Popović u 67. minutu.
Odmah posle tog pogotka za Piroćance je u igru ušao kamerunski vezista Gaj Serž Edoa, ali ni on, kao ni Marko Milenković i Nemanja Spasojević, nisu doneli novi gol u mreži Dinama.
Dok je u vrhu gužva, na donjem delu tabele je zaostala Budućnost iz Dobanovaca. Sve bliži plej-autu je i pretposlednji Zemun, koji je u nedelju doživeo novi poraz. Prošlogodišnji superligaš je ovog puta izgubio od OFK Bačke sa 1:0 (1:0). Jedini pogodak delo je Nikole Žakule u 21. minutu.
Zemun je u poslednjih šest kola osvojio samo jedan bod.
PRVA LIGA SRBIJE, 14. kolo
Nedelja
Dinamo Vranje – Radnički Pirot 2:1 (1:1)
(Dolovac 13, Popović 67 – Petrović 17)
OFK Bačka – Zemun 1:0 (1:0)
(Žakula 21)
OFK Žarkovo – Trajal 1:1 (0:1)
(Nikolić 67 – Jovanović 11)
Radnički Kragujevac – Novi Pazar 0:1 (0:0)
(Pejaković 58)
Zlatibor – Kolubara 1:0 (0:0)
(Vesić 85)
Metalac – Grafičar 0:0
Ponedeljak
15.00 Smederevo – Kabel
15.00 Sinđelić – Budućnost Dobanovci



The post PRVA LIGA SRBIJE Vranjanci iskoristili “nulu” u derbiju, Zemun hrli prema dnu appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

AMERIKANCI PREDVIĐAJU Totenhem uzima samo bod u Beogradu

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Od kako je Crvena zvezda pobedila Olimpijakos sa 3:1 u 2. kolu Lige šampiona, navijači prvaka Srbije razmišljaju koliko crveno-beli mogu protiv Totenhema. Pred crveno-belima su dva duela sa rivalom koji je aktuelni vicešampion Evrope, jedan od najjačih i najbogatijih timova iz Premijer lige, ali...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.