PROMENE U CRVENOJ ZVEZDI: Novi treneri u Omladinskoj školi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 18:57

PROMENE U CRVENOJ ZVEZDI: Novi treneri u Omladinskoj školi (FOTO)

Slavoljub Đorđević okušaće se u seniorskom fudbalu.

Crvena zvezda važi za klub koji ukazuje poverenje mladim i talentovanim stručnjacima u radu sa decom, a tako će biti i naredne sezone, jer će crveno-bele omladince predvoditi tridesetogodišnji Marko Neđić, dok će razvoj kadeta pripasti pet godina starijem Srđanu Stojčevskom.

Postavio je Slavoljub Đorđević visoke ciljeve prethodne sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao trener omladinaca Crvene zvezde. Titula u ligi je ubedljivo osvojena, a ušlo se i među 16 najboljih juniorskih ekipa u Evropi. Uz to, šansu u prvom timu iščekuju Andrija Katić, Uroš Blagojević i Ilija Babić, sve dečaci rođeni 2002. koji su stasali pod trenerskom palicom našeg nekadašnjeg kapitena. Sve to, sada očekuje Marka Neđića. Talentovani stručnjak čija generacija dečaka rođenih 2003. važi za ekipu koja igra najlepši fudbal u Srbiji i za čije mečeve su tribine na terenima Omladinske škole, gotovo uvek bile ispunjene.

Kadeti Crvene zvezde će sledeće sezone biti ubedljivo najmlađi u ligi. Izlazno godište u Kadetskoj ligi Srbije biće 2004, a okosnicu tima činiće dečaci rođeni 2005, što dovoljno govori o tome da je prioritet Omladinske škole razvoj igrača, a ne postizanje rezultata po svaku cenu. Talentovana generacija je došla u ruke Srđana Stojčevskog, stručnjaka koji je pristigao iz Rada i koji je poznat kao neko ko je veoma zaslužan za razvoj karijere nezamenjivog šrafa u timu Dejana Stankovića - Njegoša Petrovića. Jedina suštinska promena među trenerima je ta da će petliće Grafičara preuzeti Vladimir Vučić, dok će nekadašnjem pomoćniku Slavoljuba Đorđevića - Nikoli Mitiću pripasti rukovođenje ekipom mlađih omladinaca Grafičara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.