PROMENE NA UEFA RANG LISTI: Zvezda prestigla Partizan po koeficijentu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENE NA UEFA RANG LISTI: Zvezda prestigla Partizan po koeficijentu

Večiti se dobro kopiraju.

Posle prvog kola evropskih kvalifikacija za novu sezonu Crvena zvezda je po koeficijentu izbila na prvo mesto što se tiče srpskih klubova. Crveno-beli su se time pohvalili na klupskom sajtu, a veruju da će u nastavku sezone dodatno ojačati koeficijent.

S obzirom na to da se za narednu sezonu brišu rezultati iz sezone 2014/2015 kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena zvezda nije učestvovala u evropskim takmičenjima, svaki rezultat koji napravi ove godine doneće joj napredak na listi. Crveno-beli su pre početka sezone imali koeficijent 16.750, a posle prolaska Suduve on sada iznosi 18.750, čime je šampion Srbije skočio na 73. mesto UEFA liste, ispred Spartaka iz Moskve, Atalante, Hetafea i Espanjola.

Podsetimo, tim sa Marakane je značajan iskorak na evropskoj sceni ostvario u premijernoj sezoni Vladana Milojevića na Zvezdinoj klupi kad je izborio proleće u Evropi i koeficijent 8.000, a i naredna sezona donela je zapažen uspeh i novi napredak klupskog koeficijenta za 7.000.

Sa druge strane, Partizan koji je pre početka sezone bio ispred Crvene zvezde sada ima koeficijent 16.000, jer je u sezoni koja se briše osvojio 2.000 poena, a ove sezone još nije odigrao međunarodnu utakmicu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Štrbac, devojka Alekse Vukanovića.

I only want to wear crown whole day 🤷🏽‍♀️🙄

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Sep 9, 2018 at 4:33am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Dec 10, 2016 at 1:37pm PST

Growing old is mandatory, growing up is optional🐭🐭🐭

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Aug 21, 2018 at 11:15am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Mar 2, 2017 at 12:44pm PST

🙄😁🏡

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Nov 2, 2016 at 4:06pm PDT

Think of the happiest things, It’s the same as having wings 🧚🏽‍♀️💫

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Jul 23, 2018 at 5:04am PDT
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.