PROCURILA FOTOGRAFIJA! EVO ŠTA SE TAČNO DESILO: Nakon saobraćajnog udesa na Autokomandi, Stanković uradio OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 18:19

PROCURILA FOTOGRAFIJA! EVO ŠTA SE TAČNO DESILO: Nakon saobraćajnog udesa na Autokomandi, Stanković uradio OVO!

Trener Crvene zvezde se našao u neprijatnoj situaciji.

Kao "grom" odjeknula je vest da je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković imao saobraćajnu nesreću u našem glavnom gradu, a sada "Informer" pod oznakom "ekskluzivno" otkrivama i šta se tačno dogodilo na licu mesta.

Naime, Stanković je sa svojim Lambordžinijem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udario u iznajmljeni "Rent a Car" automobil koji je vozio izvesni Oliver Hardi, ali na svu sreću nije bilo veće materijalne štete.

Na kraju, Stanković i Hardi su se dogovorili i pao je iskren i prijateljski zagrljaj, čime je sve na ljudski i civilizovan način rešeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.