PROBLEMI ZA MILOJA Boaći vuče povredu, trojica pod upitnikom

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMI ZA MILOJA Boaći vuče povredu, trojica pod upitnikom

Crvena zvezda u petak od 20 časova igra meč Linglong Superlige Srbije sa Radom, a šef struke crveno-belih Vladan Milojević ima nekoliko manjih problema sa sastavljanjem tima.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu košarkaša CSKA protiv Himkija je 1.40.
– Danas očekujemo da se vrate Ben, Degenek i Borjan. Videćemo kakva je situacija sa njima zbog dalekih putovanja. Onako ‘telefonski’ imam informaciju da su ok. Drago mi je zbog dobrih rezultata koje su ostvarili u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << svojim reprezentacijama. Ova pauza nam je pomogla zbog povreda pojedinih igrača koje smo uspeli da saniramo i ako ne od utakmice sa Radom, onda već za duel sa Totenhemom trebalo bi da imamo sve u trenažnom procesu – najavio je Milojević.
Kanjas je spreman, a pored Boaćija upitan je i Milan Gajić.
– Boaći vuče neku manju povredu i nije igrao iz predostrožnosti (protiv Trepče u Kupu). Videćemo kakva je situacija, kao i sa Gajićem. Ako ne sutra, u toku sledeće nedelje sigurno će biti spremni.
Skupo plaćeni Holanđanin Radživ Van la Para se još uvek nije uklopio u tim i nije opravdao velika očekivanja.
– Svi igrači koji su došli zaslužuju da budu ovde. Nisu džabe došli, ali treba im vremena, treba da budu strpljivi. La Para se polako uklapa. Velika su očekivanja u Zvezdi, traži se ‘sad i odmah’, ali bićemo strpljivi sa njim jer verujemo da će ispuniti očekivanja.

The post PROBLEMI ZA MILOJA Boaći vuče povredu, trojica pod upitnikom appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NBA as će zaraditi 38 miliona naredne sezone, a neće odigrati ni minut!

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019

Malerozna NBA zvezda Džon Vol (29) odigrao je poslednji takmičarski meč krajem decembra 2018. godine i izvesno je da neće igrati do kraja oktobra 2020!. Kvota kladionice MaxBet na pobedu košarkaša CSKA protiv Himkija je 1.40.. Teška povreda Ahilove tetive drastično mu je skratila prošlu sezonu,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.