PRILIKA ZA CRVENU ZVEZDU? Raskinuo je ugovor sa klubom i postao slobodan igrač (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021, 23:50

PRILIKA ZA CRVENU ZVEZDU? Raskinuo je ugovor sa klubom i postao slobodan igrač (FOTO)

Ove sezone nije odigrao ni minut.

Dugo se već spekulisalo da će doći do ovakvog ishoda, a sada mediji iz Francuske javljaju da su Bordo i Vukašin Jovanović definitivno prekinuli saradnju pošto je ugovor raskinut.

Jovanović je tako postao slobodan igrač, a ugovor sa klubom za koji ove sezone nije odigrao nijedan minut je raskinuo šest meseci pre njegovog isteka.

Jovanović je u Bordou bio od 2017, a u Francusku je stigao iz ruskog Zenita. Karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je počeo u Crvenoj zvezdi u čijem je prvom timu proveo dve sezone pre odlaska u Zenit. Pošto je slobodan igrač, možda je to prilika za crveno-bele da dodatno pojačaju konkurenciju u odbrani.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, fudbalerka i ćerka Denisa Rodmana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.