PREOKRET - Garsija šokirao, šta će biti sa dogovorenim transferom?!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 11:08

PREOKRET - Garsija šokirao, šta će biti sa dogovorenim transferom?!

Takve, bar, najnovije informacije stižu iz Argentine.

Pre samo par dana izgledalo je da je transfer Matea Garsije iz Crvene zvezde u argentinski Rasing gotova stvar i da će Zvezda povratiti 2.2 miliona evra koliko je svojevremeno uložila u krilnog fudbalera pri njegovom transferu iz Las Palmasa prošlog leta.

Međutim, danas iz Argentine stižu potpuno drugačije informacije.

Kako prenosi tamošnji portal ''Ole'', Garsija je odbio da prihvati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponudu Rasinga, iako je postojao dogovor između dva kluba, a razlog je, navodno, Garsijina želja da se dokaže u Evropi.

Ne treba, ipak, u potpunosti odbaciti mogućnost da Garsija na kraju pristane, verujemo da će još biti razgovora sa njim na tu temu, ali navodno ga je pokolebalo interesovanje Olimpijakosa.

Pomenuti portal navodi da je Garsija od Olimpijakosa dobio ponudu ''pre nekoliko nedelja'', da ona nije na nivou onoga što Rasing nudi, ali da je za samog igrača, bar sa fudbalske strane ta opcija za sada primamljivija.

U svakom slučaju postaje zanimljivo, izgledalo je da 2.2 miliona evra sigurno stižu na ''Marakanu'', sada je to pitanje ponovo otvoreno. Ugovorom sa Crvenom zvezdom vezan je do juna 2023. godine.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.