Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 17:05

PREMOĆNO: Pogledajte šta dres Zvezde prekriva na Borjanu (FOTO)

Ne vidi se od dugih rukava i rukavica.

Od kada je stao na gol Crvene zvezde, Milan Borjan je sigurnim odbranama i odnosom prema crveno-belom dresu za kratko vreme postao ljubimac navijača i zaslužio potpuno poverenje stručnog štaba da sa kapitenskom trakom predvodi ekipu. Svi oni kojima su crveno-beli u srcu nikada neće zaboraviti majstorije kojima je Borjan nebrojano puta sačuvao Zvezdu, poslednji put u Tirani kada se pokazao kao nerešiva enigma za protivnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Karijera gospodara Zvezdinog šesnaesterca slobodno bi mogla da posluži kao idealan materijal za film, a pored velike želje za uspehom i bezrezervne podrške porodice, vera je nešto što je Milanu pomoglo da istraje u svemu i danas bude tu gde jeste. Poznat je kao veliki vernik, ali sa druge strane i ljubitelj tetovaža pa ne čudi što je između ostalog svoje telo odlučio da "ukrasi" slikom Svetog Nikole.

S obzirom na opremu koju nosi, dres sa dugim rukavima, tetovaža na ruci se tokom treninga i utakmica gotovo ne vidi, ali nema sumnje da Milanu mnogo znači čim je odlučio da je zauvek ovekoveči na svom telu.

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi) on May 19, 2020 at 8:39am PDT
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.