PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Seltik, Crvena zvezda i Partizan dobijaju uz dosta golova

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Seltik, Crvena zvezda i Partizan dobijaju uz dosta golova

Pročitajte nekoliko interesantnih tipova za 10. avgust...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Inače, većinu parova izabrali smo iz današnje ponude Trostruki >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << superpar.

Fudbaleri Kvins Park Rendžersa “oplavili” su u nedelju kolege iz Lidsa (3:0) i rivala iz Lige jedan dočekuju u dobrom raspoloženju. Njihov prethodni okršaj u Liga kupu - pre tri godine - dobio je Svindon, ali sada ne sumnjamo u keca. Ako na tiketu imate četiri para i dodate ovaj kvota na njega biće 1,75.

Škotski šampion je morao da se malo pomuči u prvom kolu prvenstva, ali je ipak uspeo da savlada prilično neugodni Harts. Sada ga očekuje duel sa timom nad kojim je sredinom maja trijumfovao sa 7:0 i mada sumnjamo u to da će se ponoviti sličan rezultat uvereni smo u pobedu Kelta uz 2-4 pogotka.

Eliminacijom Šahtjora u kvalifikacijama za LŠ Jang Bojs je pokazao da nije za šalu. Međutim, Bazel je izuzetno iskusna i kvalitetna ekipa koja ume sa žuto-crnima, pa na ovoj utakmici četvrtog kola švajcarskog šampionata kec ne dolazi u pitanje. Pritom, domaći su jedini tim koji ima maksimalan učinak.

Voždovac je sjajno počeo prvenstvo i braniocu šampionske titule uopšte neće  biti lako da osvoji sva tri boda. Ipak, efikasne partije protiv Metalca i Mladosti obećavaju novu radost za navijače Crvene zvezde, a kako je kvota na keca suviše mala ne  bi bilo loše da je pojačate kombinacijom sa 2-4 gola.

Iako se sezona u Škotskoj još nije pošteno zahuktala navijači Hartsa već su doživeli nekoliko razočaranja, što u prvenstvu, što u Evropi, i bilo bi lepo da ih njihovi ljubimci malo oraspolože pobedom nad Sent Džonstonom. Međutim, mi ne verujemo da će se to desiti. Naprotiv, očekujemo trijumf domaćih.

Posle silnih neuspeha koje je zabeležio ovog leta Partizan jednostavno mora da osvoji sva tri boda na gostovanju Javoru. Pravilo da promene trenera obično podignu ekipu nije važilo u slučaju okršaja Crno-belih sa Vojvodinom, ali Javor po kvalitetu ne može da se meri sa Beograđanima te očekujemo KMB 2&2-4.

Na Poljudu se ne stišava euforija zbog sjajnih partija koje Hajduk pruža ovog leta, pa Dinamu neće biti lako u hrvatskom "večitom derbiju". No, Zagrepčani u nogama imaju mnogo teških utakmica i neuporedivo bolji međusobni skor, zbog čega biramo dvojku. Kvota je definitivno vredna rizika.

Vitorul je prošle sezone oba puta bio uspešniji od Temišvara, uostalom i njihovi konačni plasmani dovoljno govore o tome koja ekipa je kvalitetnija - dok je domaćin ispao, pa vraćen zbog finansijskih problema Rapida, protivnik je igrao u Evropi. No, gosti su u očiglednoj krizi te treba biti oprezan sa dvojkom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.