PREČKA SE JOŠ TRESE: Tomane kao Mijatović! Zvezda PROMAŠILA penal u PAKLU Pireja! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREČKA SE JOŠ TRESE: Tomane kao Mijatović! Zvezda PROMAŠILA penal u PAKLU Pireja! (VIDEO)

Velika prilika za crveno-bele.

Fudbaleri Crvene zvezde propustili su veliku priliku da povedu u paklu "Karaiskakisa". Izabranici Vladana Milojevića imali su penal u 41. minutu, posle prekrašaja Giljerma nad Marinom u šesnaestercu.

Odgovornost je preuzeo Tomane, a onda zaledio srca Zvezdinih navijača. Portugalac je poput Predraga Mijatovića na Svetskom prvenstvu 1998. protiv Holandije u osmini finala, u Francuskoj, "polomio" prečku koja se još trese na stadionu u Atini.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Žanderov let u zbirci najvećih nesreća Crvene zvezde (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Dec.2019, 00:06

Nije Crvena zvezda u eri Vladana Milojevića imala neke velike tragedije i nesreće. Štaviše, često je i bila miljenik sreće. Ali večeras joj je Fortuna okrenula leđa. Tačnije, njeni prvotimci Tomane i Žander su zakopali sve nade o evropskom proleću. Ako je promašen penal Tomanea i mogao da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.