POZNATI TIPUJU: Stanija veruje u Zvezdu i Vošu

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2012, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATI TIPUJU: Stanija veruje u Zvezdu i Vošu

Zanosna Stanija Dobrojević ponovo je u centru pažnje. Rijaliti šou „Survajvor” lansirao je ovu prelepu crnku među osobe o kojima priča se svaki dan i na svakom koraku.
Dok se odmarala na Kopaoniku „ukrali” smo joj par minuta za Vas. Pre godinu dana Stanija se pokazala kao sjajan prognozer sportskih rezultata. Ukupna kvota na sedam predloga je oko 20.
Prelepa Stanija veruje u pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvene zvezde na Marakani, ali i svojih sugrađana u duelu protiv Jagodine. Prelepa starleta se opredelila za sigurne tipove, pa su na njeno tiketu Real Madrid, Bajern Minhen, Arsenal, ali mesta se našlo i za Verder i Sampdoriju.
Stanijini predlozi za subotu:
Crvena zvezda – Hajduk 1 (1,15)
Osasuna – Real 2 (1,40)
Nirnberg – Bajern 2 (1,40)
Verder – Majnc 1 (2,00)
Sampdorija – Noćerina 1 (1,55)
KPR – Arsenal 2 (1,60)
Vojvodina – Jagodina 1 (1,40)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.