Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATA KAZNA: FSS nemilosrdan prema Sikimiću (VIDEO)

Na sajtu Fudbalskog saveza Srbije saopšteno je kolika pauza čeka Predraga Sikimića.

Zbog grubog starta koji je golmana Novog Pazara Mladena Živkovića poslao u bolnicu, Predrag Sikimić dobio je tromesečnu zabranu igranja.
To znači da će Crvena zvezda na robusnog napadača najverovatnije moći da računa tek od decembra, i od susreta 19. kola protiv ekipe Voždovca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(Youtube/Sport Nation)
Podsećamo, nakon ovog starta, izbili su neredi na tribinama, pa je usledio prekid od skoro 20 minuta.
The post POZNATA KAZNA: FSS nemilosrdan prema Sikimiću (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sikimić drastično kažnjen zbog povređivanja golmana Novog Pazara!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da žestoko kazni napadača Crvene zvezde Predraga Sikimića!..Sikimić je dobio crveni karton na utakmici protiv Novog Pazara kada je povredio golmana domaćih Mladena Živkovića posle jednog starta...Sikimić je i posle meča u Novom Pazaru...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.