Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZIV ZVEZDAŠIMA: Pomozite klubu – kupite sezonske karte od svojih omiljenih košarkaša

Navijači Crvene zvezde ponovo će imati nesvakidašnju privilegiju. Kao i prošle godine biće u prilici da sezonske karte kupe direktno od igrača čijim potezima na terenu se dive.

Četvorica prvotimaca crveno-belih Stefan Jović, Nemanja Dangubić, Jaka Blažič i Marko Tejić će u sredu od 13 sati u poslovnici Eventima u TC Ušće biti u ulozi prodavaca sezonskih karata. Biće to još jedna lepa prilika za druženje, ali i mogućnost da im navijači direktno pruže podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pred treću utakmicu finalne serije plej-ofa Super lige Srbije.
KK Crvena zvezda Telekom tako će nastaviti sa ustaljenom praksom interakcije igrača sa navijačima, a ovo će biti i najbolja moguća pozivnica za Zvezdine pristalice da iskoriste popuste koje nudi pretprodaja i na vreme rezervišu svoje mesto za utakmice Zvezdinih košarkaša naredne sezone. Podsećamo da se u pretprodaji sezonske karte mogu kupiti sa popustom do 20 odsto, a važna napomena je da se pretprodaja završava zaključno sa 20. junom.
Crvena zvezda posebno naglašava da će se u poslovnici Eventima u TC Ušće prodavati sezonske karte za tribine i partere, a da će se za lože izdavati vaučeri sa kojima će se godišnje ulaznice preuzimati u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.
Kupovinom ulaznica na najdirektniji i najkonkretniji način finansijski navijači pomažu klubu da nastavi da beleži vrhunske rezultate i osvaja trofeje.
The post POZIV ZVEZDAŠIMA: Pomozite klubu – kupite sezonske karte od svojih omiljenih košarkaša appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.