Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Nelson ima samo jedan ‘strah’ pred duel sa Zvezdom

Za razliku od košarkaša Crvene zvezde koji će u sutrašnjem meču protiv Panatinaikosa igrati samo za prestiž gostima iz Atine ovaj duel 14. kola Top 16 faze Evrolige je biti ili ne biti.

Među “zelenima” je i jedno dobro poznato lice ovdašnjim ljubiteljima košarke – Amerikanac Demarkus Nelson je za samo dve sezone u crveno-belom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dresu osvojio srca navijača. Iskusni plejmejker ima jedan strah uoči sutrašnjeg meča:
– Moraću da pazim da ne promašim svlačionicu, rekao je na početku razgovora za Novosti.
Nelson vrlo dobro zna šta čeka njega i njegove saigrače u Pioniru.
– Ne znam kako ću se osećati, ali znam da se vraćam kući. Ovde sam proveo dve prelepe godine, bilo mi je sjajno i uživaću.
Dobro je poznato odakle svakom Zvezdinom protivniku preti najveća opasnost.
– Teško je izdvojiti samo jednog igrača, jer cela ekipa igra dobro. Marjanović igra sjajno, ima MVP sezonu iza sebe i sve igrače oko sebe čini boljim. Vilijams je dobar, Dženkins se poboljšao mnogo u poslednje vreme, a tu su i neki mladi igrači koji sazrevaju. Ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da je Zvezda mnogo bolja nego što tabela pokazuje, objasnio je Nelson.
Panatinaikos sudbinu drži u svojim rukama pošto u slučaju pobede nad Crvenom zvezdom ne mora da se obazire na meč u Berlinu gde se sastaju Alba i Makabi.
hotsport.rs
The post POVRATAK NA MESTO USPEHA: Nelson ima samo jedan ‘strah’ pred duel sa Zvezdom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nelson: Da ne promašim svlačionicu

Izvor: B92, 08.Apr.2015

Košarkaš Panatinaikosa Demarkus Nelson rekao je da njega i saigrače očekuje težak posao na gostovanju Crvenoj zvezdi u poslednjem kolu Top16 faze Evrolige...Nelson je dve sezone branio boje ’crveno-belih’, a u četvrtak se prvi put vraća u „Pionir“ od prošlog leta, samo u zelenom dresu...„Moraću...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.