Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Zvezda u petak predstavlja još dva pojačanja

Fudbaleri Predrag Sikimić i Vladimir Jovović nova su pojačanja Crvene zvezde, potvrđeno je Tanjugu iz kluba. 

Crveno-beli su objavili da će Sikimić i Jovović sutra biti predstavljeni na stadionu Rajko Mitić od 13.30 sati.
Iskusni napadač Sikimić (32) u Zvezdu dolazi iz Voždovca, a prethodno je igrao za Rad, Vojvodinu, Smederevo, Amkar, Lirs, Kerkiru i tajlandski Port.
Jovović je još od kraja prošle sezone trenirao sa ekipom nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << odlaska iz Sutjeske, a sada je stekao pravo da igra u Superligi posle šestomesečne suspenzije Fudbalskog saveza Crne Gore zbog udaranja sudije.
Dvadesetogodišnji krilni fudbaler je za reprezentaciju Crne Gore odigrao pet utakmica.
The post POTVRĐENO: Zvezda u petak predstavlja još dva pojačanja appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokat želi dva pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2015

Veznjak i napadač stižu do kraja prelaznog roka...Loš start sezone naterao je holandskog stručnjaka da pod hitno traži igrače koji će do 31. avgusta pojačati 'Crne mačke'. Evidentno je da nešto ne štima u njihovoj igra, pa bi dolazak novih mogao da povrati ekipu iz letarije i pomogne im da...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda - Prvo garancije, onda Srnić!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2015, 10:34

Vicešampion Srbije vuče poslednje poteze na letnjoj transfer pijaci, a poslednje pojačnje moći će da stigne na stadion "Rajko Mitić" tek nakon što čelnici Crvene zvezde obezbede garancije da će Čukaričkom platiti obeštećenje za Slavoljuba Srnića...Širom Evrope klubovi broje poslednje dane...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.