POTPISAO: Evo šta je Gudurić izjavio po dolasku u Istanbul (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPISAO: Evo šta je Gudurić izjavio po dolasku u Istanbul (VIDEO+FOTO)

Dojučerašnji prvotimac Crvene zvezde od danas je i zvanično član Fenerbahčea.

Dojučerašnji prvotimac Crvene zvezde i srpski reprezentativac, Marko Gudurić, od danas je i zvanično član turskog Fenerbahčea.

ČOVIĆ OTKRIO: Novi trener Zvezde je Dušan Alimpijević

ZVEZDA NE SME VIŠE DA ČEKA: Cedevita dovela ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojačanje (FOTO)

Gudurić je juče bio na okupljanju našeg nacionalnog tima, a već danas obreo se u Istanbulu na potpisivanju ugovora sa turskim i evropskim šampionom, sa kojim je sklopi četvorogodišnju saradnju u transferu vrednom milion evra.

Marko Guduric İstanbul'da! pic.twitter.com/1m1Zhlgh0a

— Fenerbahçe Doğuş (@FBBasketbol) July 18, 2017

- Veoma sam srecan što sam sam došao u ovakav klub. Znam šta znači Fenerbahče, najveći klub u Turskoj. Spreman sam da se upoznam sa ekipom i trenerom Obradovićem - rekao je Gudurić za klupski sajt.

ČOVIĆ: Vučić je mnogo pomogao Zvezdi

Kao što je poznato, uprava Fenerbahčea je dovela srpskog krilnog beka kao zamenu za Bogdana Bogdanovića, koji je otišao u Sakramento Kingse.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.