POSLE UTAKMICE IPAK OSMEH: ‘Uplakani klinac’ novom fotografijom ponovo oduševio Delije (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE UTAKMICE IPAK OSMEH: ‘Uplakani klinac’ novom fotografijom ponovo oduševio Delije (FOTO)

Jedan od najmlađih navijača Crvene zvezde na sinoćnoj utakmici je postao hit na internetu.

Njegove suze posle poraza od Arsenala kružile su društvenim mrežama kao simbol svega onoga što se sinoć dešavalo na stadionu ‘Rajko Mitić’.
Pomenuti mladi navijač je uplakan utrčao na teren posle poraza od Arsenala i prišao Milanu Borjanu da mu čestita na sat i po vremena hrabre borbe u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << njegov tim ipak nije osvojio bodove.
Kako se može zaključiti po fotografiji nakon utakmice, golman reprezentacije Kanade je znao kako da uteši mladog navijača i vrati mu osmeh na lice. A to je naravno poklon, i to ne bilo kakav.
Već rukavice u kojima je Borjan branio protiv Arsenala. Verujemo da se već danas u školi ovaj mališan pohvalio svojim drugarima suvenirom koji će ga večno podsećati na veliku utakmicu svog kluba.
 
Borjan je poklonio rukavice dečaku koji je plakao nakon utakmice.. bravo! ⚪❤
A post shared by Fb/Sve DELIJE na svetu/47k (@sve_delije1989) on Oct 20, 2017 at 4:56am PDT


The post POSLE UTAKMICE IPAK OSMEH: ‘Uplakani klinac’ novom fotografijom ponovo oduševio Delije (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.