POSLE TRIJUMFA ORLIĆA U NIŠU: Oglasila se Crvena zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 12:44

POSLE TRIJUMFA ORLIĆA U NIŠU: Oglasila se Crvena zvezda

Javna čestitka

KK Crvena zvezda čestitala je osvajanje juniorskog Eurobasketa igračima, selektoru Nenadu Stefanoviću, stručnom štabu i "svim ljudima direktno uključenim u rad selekcije do 18 godina".

Dan posle velikog uspeha "Orlića" u niškom Čairu, Zvezda je objavila saopštenje:

- Pre nego što krene prisvajanje zasluga onih koji su se najmanje pitali i učinili da do ovog rezultata dođe (ili da im bude pokriće za propuste u organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turnira), KK Crvena zvezda Meridianbet želi ovim putem, javno da čestita ogroman uspeh najzaslužnijima - navodi se u saopštenju.

https://t.co/LN3K6vZhDJ

— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) July 31, 2023

- Ponosni smo na uspeh i doprinos igrača i trenera KK Crvena zvezda, jer smo uvek isticali da nam je interes srpske košarke (a ne pojedinaca u njoj) na prvom mestu: Nikole Topića, Pavla Mišića, Andreja Kostića, trenera u stručnom štabu Jovice Antonića i fizioterapeuta Đorđa Carevića. Ovim putem iskreno se zahvaljujemo i niškoj publici koja je i ovog puta ogromnom podrškom igračima i ekipi doprinela velikom uspehu selekcije igrača do 18 godina. KK Crvena zvezda će kao i svaki put do sada, i koja god da je akcija reprezentacije u pitanju, biti na raspolaganju bez ikakvih organičenja i zabrana, jer nam je interes srpske košarke na prvom mestu. I on se pokazuje delima, a ne rečima - naglašava se na kraju poruke sa Malog Kalemegdana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Klaudija Romani, navijačica Milana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.