POSLE OSVAJANJA DUPLE KRUNE: Eraković odgovorio da li ostaje u Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 10:25

POSLE OSVAJANJA DUPLE KRUNE: Eraković odgovorio da li ostaje u Zvezdi

Mladi štoper ima brojne ponude.

Crvena zvezda je pobedom protiv Čukaričkog došla do šestog trofeja u Kupu Srbije, odnosno 27 ukupno. Crveno-beli su na taj način došli i do 13. "duple krune", treće uzastopne. Ostala je još utakmica protiv Novog Pazara, a zatim posle kraćeg predaha, pripreme za učešće u Ligi šampiona.

Da li će Strahinja Eraković koji ima brojne ponude, ipak ostati na "Marakani" i igrati za Zvedom u eltinom takmičenju bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedna od najvećih dileme u toku proslave "duple krune" navijača crveno-belih.

- Ne znam, videćemo. Prelazni rok tek počinje, rano je da pričam o tome. Imam 22 godine i još 15 godina karijere, sigurno da ću igrati Ligu šampiona, voleo bih da to bude sa Zvezdom, ali ukoliko se ne desi - bože moj - odgovorio je Eraković.

Osvrnuo se i na sezonu ekipe.

- Fantastična sezona je iza nas. Možda smo u nekim momentima igrali slabije, ali kada biste pitali navijače da li više žele trofeje ili da igramo bolje bez trofeja, verujem da bi svi izabrali duplu krunu. Svaki zvezdaš treba da bude presrećan jer smo sinoć uspeli što nije niko nikada u našoj zemlji i osvojili treću duplu krunu u nizu - dodaje Eraković.

Od ranije se zna da će trener Miloš Milojević napustiti klub.

 - Imali smo dobru saradnju, lično i saigrači. Želim mu sreću u nastavku karijere i čestitam na duploj kruni - rekao je Eraković o svom treneru.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CRVENA ZVEZDA PRODUŽILA ROK ZBOG OGROMNOG INTERESOVANJA: Evo do kada se školice mogu prijaviti za proslavu titule!

Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2023

Vlada ogromno interesovanje. FK Crvena zvezda obaveštava sve školice fudbala da je zbog velikog interesovanja rok za prijavu dolaska na proslavu 34. titule produžen do subote, 27. maja, do 15 časova. Saopštenje kluba prenosimo u celosti. Crveno-beli su jučerašnjom pobedom nad ekipom Čukaričkog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.