POSLE LOMA RUKE: Stefan Nastić je ovo poručio Radetu Zagorcu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE LOMA RUKE: Stefan Nastić je ovo poručio Radetu Zagorcu (FOTO)

Novi centar Crvene zvezde Telekom, Stefan Nastić, izvinio se kapitenu Mega Leksa Radetu Zagorcu, koji je polomio ruku posle okršaja sa njim.

Naime, Zagorac će pauzirati tri meseca zbog loma ruke koji je zadobio posle pada zbog oštrog faula Stefana Nastića. On je tada zaradio nesportski faul, a danas je stiglo je javno izvinjenje.
- Bio sam tužan kada sam video da si slomio ruku, a i dalje sam. Sjajan si igrač i nadam se da ćeš se brzo oporaviti i biti dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << – napisao je Nastić na Tviteru.
Stigao je i odgovor:
- Nema veze brate, sve je bilo u žaru borbe – zaključio je Zagorac.
Foto: Twitter A baš u spomenutoj utakmici jedan igrač je ušao u klub 1000.
 
The post POSLE LOMA RUKE: Stefan Nastić je ovo poručio Radetu Zagorcu (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastićev prelep gest upućen Zagorcu

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015

Stefan Nastić izvinio se Radetu Zagorcu jer je svojim faulom prouzrokovao lom ruke košarkaša Mega Leksa..."Bio sam tužan kada sam video da si slomio ruku, a i dalje sam. Sjajan si igrač i nadam se da ćeš se brzo oporaviti i biti dobro. Sve najbolje", napisao je Nastić na svom tviter profilu...Ubrzo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.