POSLE DEMOLIRANJA KRKE: Šakota o ENERGIJI, Dženkinsu, ali i o prevelikom fondu igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2020, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE DEMOLIRANJA KRKE: Šakota o ENERGIJI, Dženkinsu, ali i o prevelikom fondu igrača

Zvezda slavila u 14. kolu ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Krku (101:77) u 14. kolu ABA lige, a posle meča trener crveno-belih Dragan Šakota, bio je zadovoljan učinkom svojih pulena na Badnje veče. On je istakao da su "dodali gas" u drugom poluvremenu, a govorio je i o fondu igrača i situaciji sa bekom Čarlsom Dženkinsom.

- Sve što se dobro dogodilo za nas je bilo u drugom poluvremenu. Očigledno je da Krka ima talenat i igrače koji mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da šutiraju iz pripremljenih situacija. Napravili su nam problem, ali kada smo povećali agresivnost u odbrani stvari su se izmenile. Jedna od planiranih i zasluženih pobeda – rekao je Šakota.

Trener Zvezde se potom osvrnuo na prvih 20 minuta igre.

- Ako i mene pustite onda ću i ja dati jednu od dve trojke. Puštali smo ih previše u tom prvom delu. Iako smo napadački bili dobri, dali smo 50 poena, tek u drugom smo igrali bolju odbranu sa znatno više odgovornosti. Evo, daću vam i jedan primer. Čak sedam evroligaških ekipa je juče izgubilo, tri su dobile mečeve tek u samim završnicama. Svi su u problemu u svojim prvenstvima, razlog za sve to je jasan.

On je odgovarao na pitanje o prevelikom broju igrača pred meč sa Asvelom.

- Možemo žreb da napravimo sa ovoliko igrača, pa ko izađe, izađe – našalio se Šakota, pa nastavio - - Zbog prelaznog roka, datuma i svega smo morali da reagujemo i napravimo promene. Skupio se jedan fond igrača, tu su i neke povrede. Svih 12 koji su danas igrali su ušli jer su zdravi, ostali su povređeni, tako da je to bila situacija za ovaj meč.

On je pojasnio situaciju oko puta Čarlsa Dženkinsa u SAD.

- Imam informaciju da se radi o privatnom porodičnom problemu. Klub je dozvolio da ode i dalje ne ulazim u to. Vrlo brzo ćemo videti detalje – zaključio je Šakota.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda naša TV voditeljka Nina Seničar, bivša devojka fudbalera Marka Borijela

Take me back to #Sicily 💜

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 3. Авг 2017. у 8:26 PDT

Caption this...🧐🧐🧐

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 6. Авг 2018. у 4:46 PDT

My kind of #sunday 🎯

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 10. Јун 2018. у 11:46 PDT

Atomic brunette🖤 . . . Photo by: @danilo.pavlovic Mua: @jovanav_makeupartist

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 9. Апр 2018. у 8:33 PDT

Un #bacio X voi💋 #samoradno

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 27. Феб 2018. у 10:58 PST

I've got that summertime, summertime happiness.. ☀️☀️☀️ @littlecrumb_ ho portato #elisabettacanalisxmobo nella tua terra 😁❤️

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 23. Јун 2017. у 5:45 PDT
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.