Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORUKA IZ UEFA: Lepe vesti za navijače Crvene zvezde pred duel sa Belorusima

Zvezda je protutnjala Ivanjicom, a od sutra kreću pripreme za Bate Borisov.

Lagano je Crvena zvezda „slomila“ Javor u Ivanjici i uhvatila zalet za start u Ligi Evrope, koji sledi već u četvrtak na stadionu „Rajko Mitić“. Pored bodova probudio se i Brazilac Rikardinjo, a ostali su odradili posao po planu. Najvažnije je da se niko nije povredio, da je odmor prijao Geloru Kangi i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kompletan takmičarski tim na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću. Šef struke je igračima dao danas slobodan dan da se odmore i koncentrišu na sledeći bitan zadatak.
 
Kako saznaje HotSport, dobra vest je dobijena i od takmičarske komisije UEFA, pošto su u klubu strahovali da zbog tri žuta kartona mora da „odmori “ standardni desni bek Filip Stojković. Ipak, pravilnik UEFA kaže se sve briše pred grupnu fazu Lige Evrope i da važe samo suspenzije zbog crvenih kartona.
 
Interesovanje navijača je veliko i racunajući vikend, u klubu očekuju da bude prodato preko 30.000 kompleta ulaznica, a nema dileme da ce podrška „delija“ biti sjajna.
The post PORUKA IZ UEFA: Lepe vesti za navijače Crvene zvezde pred duel sa Belorusima appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.