POLUVREME: Zvezda sa dva špica, Bojić zaustavio Gavrića, Petković uzdrmao prečku

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2014, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUVREME: Zvezda sa dva špica, Bojić zaustavio Gavrića, Petković uzdrmao prečku

Ipak, bez golova u prvih 45 minuta utakmice sa Borcem u šesnaestini finala Kupa Srbije

Prvi put ove sezone Nenad Lalatović se osmelio da protivnika napadne sa dva napadača, ali taktika trenera Crvene zvezde nije upalila makar u prvih 45 minuta susreta sa Borcem iz Čačka koji je uspešno odolevao konstantnim, ali uglavnom jalovim napadima favorizovanog domaćina – 0:0.

Istina, Danijel Avramovski i Nenad Gavrić pre svih nekoliko puta su opasno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zapretili, a u 32. minutu uspeli da konačno nasankaju poslednju liniju Čačana. Gavrić je bio u situaciji jedan na jedan sa Vladimirom Bajićem, pokušao je da mu loptu proturi kroz noge, ali je ovaj prozreo njegovu nameru i sačuvao mrežu netaknutom.

Agilni Gavrić se još nekoliko puta okušao sa poludistance, bez rezultata, jedan neprezican pokušaj imao je i Darko Lazović, ali je utisak da su Zvezdi nedostajali njegovi prodori po desnom krilu.

I samom finišu blizu gola je bio i Marko Petković, koji je posle kornera Lazovića i skoka Đorđa Despotovića glavom tukao iza leđa, ali se isprečila prečka.

Sa druge strane, Dejan Đenić je imao dobru priliku u 17. minutu kada su mu defanzivci beogradskih crveno-belih dali prostor da mirno primi loptu u kaznenom prostoru rivala, ali i da potom šutira preko gola Damira Kahrimana, Zvezdinog debitanta u zvaničnim utakmicama. Prve takmičarski meč u dresu srpskog šampiona odigrao je i levi bek Nikola Antić.

Za utiske – još je rano.

CRVENA ZVEZDA – BORAC ČAČAK 0:0

Stadion: Crvene zvezde;

Gledalaca: Oko 4.000;

Sudija: Robert Kliš Čepčegi;

Crvena zvezda: Kahriman – Petković, Pavićević, Planić, Antić – Grujić - Avramovski, Lazović, Gavrić – Jović, Despotović;

Borac Čačak: Bajić – Obradović, Miletić, Drašković, Radunović – Mutavdžić, Božić – Nešović, Šunjevarić, Mašović – Đenić.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.