POLUVREME U SUBOTICI: Zvezda ima minimalnu prednost

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 19:45

POLUVREME U SUBOTICI: Zvezda ima minimalnu prednost

Meč 29. kola.

Fudbaleri Crvene zvezde imaju prednost (2:1) posle prvih 45 minuta meča u Subotici protiv Spartaka.

Tim Miloša Milojevića je već u sedmom minutu došao do vođstva. Umakao je Bukari odbrani domaćih, predriblao istrčalog Dubljevića i pogodio praznu mrežu.

Samo minut kasnije poravnanje! Šimura je bio najviši u skoku posle kornera Srećkovića i prevario >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Borjana.

Crveno-beli su potom preuzeli inicijativu, a do novog vođstva su stigli sredinom prvog dela igre. Strelac gola za domaće, Šimura je udario kopačkom u glavu Erakovića i glavni arbitar Danilo Nikolić je pokazao na penal. Katai je pogodio, ali se jedanaesterac ponovio zbog preranog ulaska Bukarija u kazneni prostor.

Zvezdin ofanzivac je i iz drugog pokušaja bio precizan.

Gosti su nastavili sa inicijativom, a sledeći je zapretio Rakonjac. No, Dubljanić se istakao dobrom odbranom.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MREŽE SE USIJALE OD RASPRAVE I TEŠKIH REČI: Da li je ovo zaista bio penal za Zvezdu u Subotici? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023

Mnogi smatraju da je odluka prestroga...Fudbaleri Crvene zvezde postigli su gol iz penala u 23. minutu na meču protiv Spartaka u Subotici...U tom trenutku, rezultat je bio 1:1, posle golova Bukarija i Šimure minut kasnije...Crveno-beli su profitirali pošto je Strahinja Eraković išao glavom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.