ZVEZDA SLAVILA PROTIV ZENITA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 21:13

ZVEZDA SLAVILA PROTIV ZENITA!

Pred 25 hiljada ljudi...
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Zenit 1:0 (0:0) u prijateljskoj utakmici na stadionu "Rajko Mitić".
Dobru proveru imaju i jedni i drugi iako su na travnjak "Marakane" izašli u poprilično izmenjenim sastavima.
Vladan Milojević je probao sa Milanom Rodićem na štoperskoj poziciji i često smo viđali da Zvezda u fazi napada igra sa trojicom pozadi što više nije iznenađenje.
No, veoma dobro ispunjene tribine najvećeg srpskog stadiona nisu videle atraktivno poluvreme, niti veliki broj šansi. Štaviše, ističe se samo jedna i to ona koju je u finišu imao Nikola Knežević kada je Keržakov...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda pobedila Zenit sjajnim golom Kneževića! Srpski i ruski šampion napravili događaj za pamćenje /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 23.Mar.2024

Fudbaleri Zvezde i Zenita odigrali su prijateljski meč na Marakani pred 42.771 gledaocem, a posle mnogo šansi i sjajne atmosfere Nikola Knežević je prelepim golom doneo pobedu srpskom šampionu u 82. minutu - 1:0.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.