Izvor: Piplmetar.rs, 05.Feb.2023, 23:30

POLUVREME

Autor: Aleksandar Obrenović

nedelja 05.02.2023.

17: 17

Izvor: Sportske.get


Poluvreme u znaku Crvene zvezde, ekipa Duška Ivanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je na pravom putu da upiše novu pobedu u AdmiralBet ABA ligi, vode protiv Igokee sa 61: 30!
Zvezda je sa tri trojke počela utakmicu u prva četiri minuta, bilo je 12:4 vrlo brzo, a onda je Petrušev pogodio i svoju treću trojku za 17:4. Pobeda je već bila na vidiku. 
Trojkom Bentila za 27: 11 je završena prva deonica. 
Nakon Nedovićeve trojke je bilo 30: 11, zanimljivo da je to bila čak 6. trojka crveno-belih. Posle sedme koju je pogodio Vildoza Zvezda je imala 21 poen viška. 
Igokea se mučila, dosta grešaka u prvom poluvremenu, a tome je doprinela i dobra igra u odbrani crveno-belih. Dešavalo se i da im lopta nekoliko puta praktično izlazi iz koša. 
Sa druge strane, Vildoza je nastavio da puni koš Igokee, nije ih štedeo ni Dobrić… Sve je začinio Kampaco trojkom u poslednjoj sekundi. 
Najefikasniji u redovima domaćina je Vildoza sa 13, Petrušev ima 10, Kampaco 9, Dobrić 9, Kuzmić 7… Na drugoj strani Tanasković ima 7 poena. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET


Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Verder je u formi

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Feb.2023

Dwelling Međunarodni fudbal Verder je u formi – Pao i Štutgart za proboj u gornji deo tabele! . Autor: Mladen Heleta ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.