POKUŠAJ BROJ 2: Crvena zvezda ponovo PREGOVARA sa SJAJNIM bekom, ovog puta je POODMAKLO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 19:22

POKUŠAJ BROJ 2: Crvena zvezda ponovo PREGOVARA sa SJAJNIM bekom, ovog puta je POODMAKLO! (VIDEO)

Amerikanac blizu crveno-belog dresa.

Ponovo je aktuelizovana priča oko dolaska američkog beka Lengston Hola. Član grčkog Promiteasa, koji se pre mesec dana spominjao kao pojačanje Crvene zvezde, navodno je blizu potpisa ugovora sa klubom sa Malog Kalemegdana.

- Crvena zvezda je u poodmaklim pregovorima sa Lengstonom Holom - napisao je na svom Tviter profilu Emilijano Karšija, jedan od najobaveštenijih novinara u svetu evropske košarke.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena Zvezda is in advanced talks with Langston Hall, a source told @Sportando.

— Emiliano Carchia (@Carchia) July 8, 2020

Hol ima 28 godina i nastupao je tri sezone za Promiteas. Na 13 utakmica u Evrokupu prosečno beležio 11,4 poena i 5,7 asistencija. Pamte se i njegove odlične partije u Top 16 fazi, ponajviše dve vrhunske utakmice protiv Venecije (16p i 9as) i Oldenburga (20,p 8as).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.