Izvor: HotSport.rs, 27.Dec.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAČANJE STIŽE IZ SENEGALA: Mbođ ima preporuku za Zvezdu (FOTO)

Fudbaler Crvene zvezde Mamadu Mbođ snabdeo je gotovo ceo Dakar dresovima srpskog vicešampiona, a posle njegovog društva majicu sa grbom velikana sa Marakane dobio je i jedan mališan iz Senegala.

Zvezdin štoper je na Instagram postavio ovu fotografiju, i to bez objašnjenja da li se radi o nekoj budućoj zvezdi senegalskog fubala, ali ako krene stopama neke od tamošnjih zvezda možda bi ovaj dres mogao da mu bude lepa uspomena i motiv da jednog dana zaigra za bivšeg evropskog prvaka.


????????
A photo posted by Papi Mbodj (@mamadou_mbodj) on Dec 27, 2015 at 11:08am PST


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zanimljiv susret - Napadač Partizana i bivši vezista Zvezde (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2015, 00:31

Valeri Božinov je i tokom aktuelnog odmora aktivan na Instagramu, a u nedelju je na svom profilu postavio interesantnu fotografiju...Naime, napadač Partizana je ovekovečio susret sa starim prijateljem i nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Blagom Georgievim, koji je znatno promenio imidž u odnosu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.