POENI IGRAČA: Vreme je da proradi Dangubić

Izvor: MozzartSport.com, 25.Dec.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POENI IGRAČA: Vreme je da proradi Dangubić

Granica na krilnog igrača Crvene zvezde je 7,5

Danas na programu imamo jedan meč ABA lige u kom Mega Leks dočekuje Crvenu zvezdu od 18 časova. MOZZART kladionica vam je spremila ponudu igrača za večeras tako da imate lepu ponudu ako volite ovakav tip klađenja koji je sve popularniji.

MOZZART KVOTE ZA MEČ MEGA LEKS - CRVENA ZVEZDA
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Recimo, najveća granica je na Tejlora Ročestija - 14,5. I plus i minus daju istu kvotu - 1,85. Ista granica je na Džejmsa Feldina, dok je na Milka Bjelicu 11,5.

Vrlo interesantan može da bude Nemanja Dangubić koji malo diže formu u poslednje vreme, a ako da preko 7,5 poena možete to naplatiti sa kvotom 1,95.

Mega test za kraj 2017.

Naravno, tu je i ponuda na igrače Mege. Recimo, u prvom meču ove sezone Goga Bitadze je pravio probleme Zvezdi igrom u reketu, a granica večeras na njega je 10,5.

Nikola Rebić će verovatno imati visok motiv da igra protiv Zvezde, svog nekadašnjeg kluba, a granica na Rebića je 14,5.

Pogledajte celokupnu ponudu:

*Klađenje je zabranjeno maloletnim licima

*Kvote i granice su podložne promenama

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.