PODSEĆA NA MANEA: Zvezda dobila posebnog igrača (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 21:27

PODSEĆA NA MANEA: Zvezda dobila posebnog igrača (VIDEO)

Pojačanje koje obećava.

Nije dugo trebalo navijačima Crvene zvezde da krenu u euforiju. Pobeda nad Zenitom iz Sankt Peterburga na pripremnom turniru u Rusiji bila je dovoljna pristalicama tima sa Marakane da se nadaju velikim stvarima ove sezone. Od dolaska trenera Baraka Bahara, angažovana su brojna pojačanja, a dosta se očekuje od, doskorašnjeg igrača Atalante, Emanuela Late Lata.

Napadač iz Obale Slonovače će uskoro biti promovisan na Marakani, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imajući u vidu snimke koji se mogu naći, očekivanja su najveća.

Na snimku ispod možete videti da je najnovija akvizicija crveno-belih veoma hitra i sigurno je da će davati dodatan tempo igri tima Baraka Bahara.

Igrački donekle podseća na Saudija Manea, fudbalera Bajerna, pošto ga odlikuje velika upornost, pored evidentne brzine.

Late Latu je 24. godine, što su najbolje igračke godine, pa je jasno da na Marakani veruju da su dobili sjajno pojačanje.

To dokazuje i cena koju je Crvena zvezda platila Atalanti, a u pitanju je 3.5 miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

To je samo on uradio: Pižon ishvalio Bahara i SKIDA MU KAPU zbog jedne stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 15:13

Legendarni fudbaler jasan...Četvrta “Zvezdina zvezda” Vladimir Petrović Pižon prezadovoljan je partijom crveno-belih protiv Zenita na turniru u Sankt Pterburgu (2:1)...- Zenit je mnogo dobar i kvalitetan klub, nije mala stvar pobediti ih u Sankt Peterburgu. Još je rano za ozbiljne analize, nalazimo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.