PODGORIČANI SE NE ŠALE: Budućnost dovodi košarkaša Crvene zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 14:57

PODGORIČANI SE NE ŠALE: Budućnost dovodi košarkaša Crvene zvezde (FOTO)

Treća sreća.

Košarkaški klub Budućnost iz Podgorice do sada je veoma aktivan u prelaznom roku.

Podgoričani će naredne godine pokušati da naprave iskorak u ABA ligi i Evrokupu.

U planu je i povratak plejmejkera Nikole Ivanovića kome je istekao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom Meridianbet, preneo je nazivni sponzor crveno-belih.

Ivanoviću je ovog leta istekao ugovor sa crveno-belima, a iako se često pominjao njegov prelazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Brešu, prema saznanjima Meridian sporta taj transfer je sada daleko od realizacije.

Ivanović je u dva mandata igrao za Budućnost. Osim Zvezde, branio je boje Mege, AEK-a i Kapo D Orlanda.

Podgoričani su do sada doveli pet novih igrača: U pitanju su Andrija Slavković, Andrija Grbović, Flečer Megi, Marvin Džons, sigurno najzvučnije ime. Podgoričani su ozvaničili saradnju sa Aleri Frimen (28, 191 cm) koji je stiga iz Bešiktaša.

BONUS GALERIJA

 Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.