PO PETI PUT: Joveljić ponovo POCEPAO MREŽU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 09:33

PO PETI PUT: Joveljić ponovo POCEPAO MREŽU (VIDEO)

Sjajan gol srpskog fudbalera.

Ekipa Los Anđeles Galaksija poražena je prošle noći na svom terenu od Minesote rezultatom 3:2 (3:0) u MLS ligi. Strelac za domaće ponovo je bio srpski napadač Dejan Joveljić.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde postigao je peti pogodak ove sezone u MLS ligi.

Ovoga puta strelac je bio u trećem minutu sudijske nadoknade, ali je to bilo dovoljno samo da se ublaži poraz njegove ekipe.

Costa ➡️ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aguirre ➡️ Joveljić ➡️ NET

Daniel Aguirre notches his first career MLS assist! pic.twitter.com/oyxwbm12HD

— LA Galaxy (@LAGalaxy) June 30, 2022

Pored viđenih pet golova, viđena su i tri crvena kartona.

Gosti su sav posao završili u prvom poluvremenu kada su postigli tri gola. Strelci su bili Rejnoso u devetom i 43. minutu i Fragapane u 36.

Posao im je bio olakšan od 25. minuta kada je Kabral dobio direktan crveni karton. Ipak, sa igračem manje, domaći su uspeli da postignu dva gola. Osim Joveljića, strelac je bio i Delgado u 60. minutu.

U petom minutu sudijske nadoknade podeljena su još dva crvena kartona. Direktan crveni je dobio domaći fudbaler Kosta, a drugi žuti je dobio gostujući igrač Rosales.

LA Galaksi je trenutno šesti na tabeli Zapadne konferencije, dok Minesota zauzima deseto mesto.

BONUS VIDEO:

Pogledajte umeće Dilete Leote sa loptom
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Voša remizirala sa Murom u generalnoj probi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2022

Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa slovenačkom Murom rezultatom 1:1 u generalnoj probi pred start sezone 2022/23...Jedini strelac za Vojvodinu postigao je Veljko Simić u 64. minutu...Vojvodina je ponovo od početka bila organizovaniji tim, igrala je na polovini rivala, a prvu šansu imao je Đorđević,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.