PLAŠIM SE ZA PORODICU: Bivšem fudbaleru Zvezde obijen stan u Tirani, lopovi odneli novac

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 09:16

PLAŠIM SE ZA PORODICU: Bivšem fudbaleru Zvezde obijen stan u Tirani, lopovi odneli novac

Pljačka.

Stan bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Luke Milunovića, u četvrtak je obijen u Tirani. Milunović, koji trenutno nastupa za albanski Kukeši, oglasio se na Instagramu i obelodanio detalje.

- Juče sam bio žrtva lopova koji su provalili u moj stan u Tirani, odneli su novac i nešto ličnih predmeta. Nadam se da to nije bio ciljani napad na mene i moju porodicu, jer uz ovakve stvari, ne možete da se osećate bezbednim - napisao je Luka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Bivši mladi reprezentativac Srbije i fudbaler Crvene zvezde, u Albaniju je otišao pre šest meseci iz Napretka.

- U isto vreme osećam i bes i razočaranje i strah koji mogu da utiču na moj trening, utakmice i sve važne fudbalske aktivnosti koje imam ovde. Drago mi je što niko nije bio kod kuće pa smo izbegli potencijalno još opasniju situaciju. Za sada ću pustiti albansku policiju da radi svoj posao, a ja ću pokušati da o ovome više ne mislim. Hvala svima koji su pitali, na podršci u ovoj lošoj situaciji. U nedelju ću biti na terenu i nastaviću da radim svoj posao i ono što volim, kako bih doneo tri boda svom timu - naglašava Milunović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.