Izvor: HotSport.rs, 16.Feb.2016, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PITANJE KOJE SE NAMEĆE: Hoće li Zvezda ostati bez golmana na leto?

Crvena zvezda u svom pogonu trenutno ima tri golmana Damira Kahrimana, Nemanju Supića i Filipa Manojlovića, ali bi na leto mogla da ostane bez najiskusnijeg.

Naime, Damiru Kahrimanu na leto ističe ugovor sa crveno-belima, a novi još uvek nije potpisan. Ipak, iskusni čuvar mreže, kako sam kaže, ne razmišlja o odlasku.
– Iskreno, ne razmišljam o odlasku. Osećam se kao da imam ugovor na još >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tri godine. Ne razmišljam o letu, nego da se što bolje pripremimo za nastavak sezone – rekao je Damir Kahriman za Danas.
Da li će Crvena zvezda potpisati novi ugovor sa Kahrimanom u skorije vreme ili se sprema zamena saznaćemo po svemu sudeći tek pred kraj sezone. Jedno je sigurno Zvezdi je za pohod na Ligu šampiona potreban iskusna golman, a Damir to sigurno jeste…

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.