PEŠIĆ: POŠTUJEMO BUDUĆNOST, ALI HOĆEMO POBEDU

Izvor: Kurir, 09.Jan.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEŠIĆ: POŠTUJEMO BUDUĆNOST, ALI HOĆEMO POBEDU

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je da jako ceni Budućnost i njene rezultate, ali da želi da njegovi košarkaši pobede u utorak u 15. kolu Jadranske lige.

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je da jako ceni Budućnost i njene rezultate, ali da želi da njegovi košarkaši pobede u utorak u 15. kolu Jadranske lige.

"Ovu godinu smo započeli pobedom, voleo bih da pobedimo i u poslednjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << utakmici sezone, a, ako je moguće, i u svim utakmicama do kraja", rekao je Pešić novinarima u Beogradu.

"Budućnost je tim za poštovanje i bori se za sam vrh. Oni su kompletna ekipa, igraju u kontinuitetu i imaju dobar balans između napada i odbrane, a drugi su u ligi po ofanzivnom skoku. Imaćemo težak zadatak", kazao je trener Zvezde.

Crveno-beli su prošle nedelje pobedili Hemofarm u gostima 73:81 i sada imaju učinak od četiri pobede i 10 poraza, dok podgorička ekipa ima 10 trijumfa i četiri izgubljena meča.

"Sada smo bolji i bolje igramo i svi su sigurniji. Mi takođe težimo tome da imamo dobar balans odbrane i napada i da budemo agresivniji u ofanzivnom skoku. Očekujem vrlo dobru utakmicu i radujem se susretu sa dobrim protivnikom. Hoćemo pobedu", rekao je Pešić.

Utakmica se igra u utorak od 20 sati u dvorani u Železniku, zato što je Pionir zauzet pripremama za Evropsko prvenstvo u rukometu. Ulaz u halu biće dozvoljen samo vlasnicima sezonskih ulaznica.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić: Idemo na pobedu

Izvor: RTV Pink, 09.Jan.2012

. . . Trener Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je danas da jako ceni Budućnost i njene rezultate, ali da želi da njegovi košarkaši pobede sutra u 15. kolu Jadranske lige. . .

Nastavak na RTV Pink...

Pešić: Protiv Budućnosti na pobedu

Izvor: Studio B, 09.Jan.2012

Trener Crvene zvezde Beograd izjavio da veoma ceni podgorički tim, ali da želi da njegovi košarkaši pobede u 15. kolu ABA lige u Železniku. ..Crveno-beli dobro su započeli 2012. godinu, a trener Svetislav Pešić želi da nastave taj niz. On je rekao da veoma poštuje Budućnost i rezultate koje...

Nastavak na Studio B...

Snažna Budućnost nas motiviše

Izvor: TvojPortal.com, 10.Jan.2012, 10:18

Izvor: dnevnik.rs. Trener košarkaša Crvene zvezde izjavio da njegov tim u 15. kolu Jadranske lige očekuje nezivestan meč s Podgoričanima u Železniku. . Svetislav Pešić. . BEOGRAD: Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić izjavio je da njegov tim u 15. kolu Jadranske lige protiv...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.