Izvor: HotSport.rs, 14.Dec.2016, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PENAL ILI NE: Da li je Radnik oštećen protiv Crvene zvezde? (VIDEO) (ANKETA)

U 51. minutu utakmice između Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice, došlo je do duela Merdovića i Petkovića, nakon čega je fudbaler Radnika izgubio ravnotežu. Sudija Danilo Grujić je ostao nem i nije pokazao na belu tačku.
U jeku napada Crvene zvezde, kontra Radnika je završena padom Luke Merdovića nakon kontakta sa Markom Petkovićem, ali Danilo Grujić nije svirao jedanaesterac.
Ta odluka je izazvala popriličan revolt kod navijača Partizana, koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na Tviteru osulu pravu paljbu po Zvezdi, FSS i sudiji Grujiću.
Neka neko pošalje snimak utakmice Zvezda-Radnik UEFA-i da nas zauvek isključe iz svih takmičenja
— Toni Bravo (@plitkoumnik) December 14, 2016

@JanBarac @mikibozovich Nije samo OFK. Zvezda je igrala namestaljke sa pola lige,…Dosta cutanja.
— Johny B.Good (@JoeBlues22) December 14, 2016

Penal autogol ne dosudjen čist penal za Radnik, ne znam ni sam kako ali ne kako Crvena zvezda iz Beograda uze tri poena
— Grobar (@ALCapone2727) December 14, 2016
 Da li je penala zaista bilo? Na to pitanje bi trebalo da odgovori sudijska komisija, mada je na osnovu snimka teško proceniti da li je bilo kontakta nogama, dok je, ukoliko je sudija Grujić propustio da svira penal zbog povlačenja, isto trebalo da učini i na samom početku meča, kada je u sličnoj situaciji, prilikom starta nad Srnićem, odmahnuo rukom.
Oba snimka su pred vama, vi procenite koji je bio “čistiji”:
(Youtube/Volim Sport TV)
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll. The post PENAL ILI NE: Da li je Radnik oštećen protiv Crvene zvezde? (VIDEO) (ANKETA) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kosan podigao glas, šta će uraditi FSS? Istraga i protiv dva superligaška kluba?!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2016, 11:00

Izjava aktuelnog trenera Radnika, našeg iskusnog stručnjaka Milorada Kosanovića, juče je naišla na brojne reakcije javnosti posle meča u Surdulici, koji je Zvezda dobila sa 2:1...Podsetimo, Kosanović je tokom prvog poluvremena isključen zbog protesta pošto je sudija Danilo Grujić dosudio ''sumnjiv''...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.